Kaksi epäiltyä huumausainerikosta Lappeenrannan yössä — yksi jäi kiinni ratista, toinen pesulalta

Poliisi epäilee kahta miestä huumausainerikoksista Lappeenrannassa. Molemmat rikosepäilyt tapahtuivat perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Perjantai-iltana kello 22.40 poliisi otti kiinni vuonna 1997 syntyneen miehen Yhteystyönkadulla Lauritsalassa. Vartijat olivat ottaneet miehen kiinni pesulan piha-alueelta. Hänen hallustaan löytyi pienehkö määrä erilaisia huumausaineiksi epäiltyjä aineita, ja häntä epäillään huumausainerikoksesta.

Lauantainaamuna kello 4.20 poliisipartio pysäytti henkilöautoa ajaneen miehen Taipalsaarentiellä Lappeenrannassa. Vuonna 1979 syntyneen miehen huumausainepikatesti näytti positiivista kannabikselle ja bentsodiatsepiineille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.