Etelä-Karjala selvisi vähin vaurioin myrskystä — pelastuslaitoksella vain noin kymmenen tehtävää, junat voivat myöhästellä aamupäivällä

lukijan kuva

Lukija kuvasi uhkaavat pilvet Lappeenrannan Leirissä eilen illalla. KUvan on ottanut Paula Savelius.

Etelä-Karjala selvisi varsin vähin vaurioin lauantaiyön myrskystä. Pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Juuso Punnonen kertoo, että tehtävät olivat salamanlyömiä, vesivahinkoja yksittäisissä kohteissa ja puidne kaatumisia. Taajamatulvista säästyttiin eikä tuulikaan ollut enää maakunnan kohdalla myrskylukemissa.

— Oli tiedossakin, että olekaan kova, Punnonen mainitsee.

VR:n mukaan ukkonen sekä pitkät sähkökatkot aiheuttivat useita vikoja ratalaitteisiin muun muassa Luumäen ja Lauritsalan välille. Aamupäivän junille myöhästymiset voivat olla tunnista kahteen tuntiin. VR:n mukaan vkoja korjataan parhaillaan, mutta korjausarviota ei toistaiseksi ole.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.