Nämä bussifirmat ajavat sopimusliikenteen vuorot Etelä-Karjalassa – Katso kesäkuussa alkavat muutokset tästä

Ely-keskuksen kevään aikana kilpailuttamat vuorot ovat voimassa kaksi vuotta.

Linja-autoliikenteeseen tulee muutoksia. Ely-keskus kilpailutti sopimus- ja ostoliikennettä.
Linja-autoliikenteeseen tulee muutoksia. Ely-keskus kilpailutti sopimus- ja ostoliikennettä.

Etelä-Karjalan kuntakeskusten ja kaupunkien väliset sopimusliikenteet sekä ostovuorot on kilpailutettu.

Kaakkois-Suomen ely-keskuksen tiedotteen mukaan kevään aikana kilpailutetut vuorot ovat voimassa kaksi vuotta kesäkuusta alkaen.

Etelä-Karjalassa ostoliikennettä ajaa Ruokolahden ja Imatran välillä E. Rantanen oy.

Parikkalan, Rautjärven ja Imatran välillä vuoroja liikennöi Savonlinja oy. Parikkalan ja Savonlinnan välillä ostovuoroja ajaa Savonlinjan lisäksi Soisalon Liikenne oy.

Taipalsaaren ja Lappeenrannan välisistä vuoroista valtaosaa hoitaa Toimi Vento ky. Palvelutarjontaa täydentää ely-keskuksen hankkimat muutamat illan ja viikonlopun ostovuorot, joita liikennöi E. Rantanen.

Haminaan uusi yhteys aamupäivisin

Savitaipaleen ja Lappeenrannan välillä ajettavasta ostoliikenteestä vastaa myös E. Rantanen. Tähän kuuluvat myös kesäkaudella ajettavat Lemin ja Lappeenrannan väliset vuorot.

Kouluvuoden aikaiset yhteydet Lemiltä Lappeenrantaan hoitaa Liikenne O. Eteläpää oy. Luumäen ja Lappeenrannan välisistä sopimusvuoroista vastaa edelleen Liikenne Vuorela oy.

Luumäen ja Kouvolan välillä jatkaa liikennöitsijänä Kymen Charterline oy. Tiedotteen mukaan Luumäen ja Kouvolan sekä Luumäen ja Haminan välille tulee muutama uusi vuoro, joiden ansiosta saadaan myös vaihdollinen aamupäiväyhteys Lappeenrannasta Luumäen kautta Haminaan.

Imatran ja Lappeenrannan välillä liikennöitsijä vaihtuu vaiheittain

Imatran ja Lappeenrannan välisessä ely-keskuksen hankkimassa liikenteessä vaihtuu liikennöitsijä kesän aikana vaiheittain.

Savonlinjan jälkeen vuoroja ajaa E. Rantanen. Imatralta Lappeenrannan Skinnarilaan ajetuista vuoroista kesäkaudella ajetut kaksi vuoroa lähtee ja palaa Imatran keskusaseman sijaan Vuoksenniskalta ja Vuoksenniskalle kesäkuun alusta.

Kouluvuoden aikana ajettujen vuorojen lähtö- ja paluupaikka säilyy edelleen Imatran keskusasemalla.

Valtaosa Imatran ja Lappeenrannan välisestä liikenteestä eli liikenne Imatran keskusaseman, Joutsenon ja Lappeenrannan keskustan välillä jatkaa muuttumattomana kesäkuun ajan. Heinäkuussa E. Rantanen aloittaa liikennöinnin myös näillä vuoroilla.

Viikonloppuliikenteen aikataulut muuttuvat myös. Heinäkuusta alkaen lauantain ja sunnuntain vuorot ajetaan aikataululla, joka noudattaa nykyistä lauantain aikataulua.

Uusimmat uutiset