Leipomo paloi Lemillä lauantaiaamuna — leipuri havaitsi palon töissä ollessaan

Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Rakennus paloi pahoin sisältä.

Leipomorakennus paloi Lemillä lauantaiaamuna. Omakotitalon pihapiirissä Heikkerintiellä olleen kotileipomon arvellaan syttyneen sähkölaiteviasta rakennuksen ulkopuolelta.

Päivystävä palomestari Toni Jaako Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että kotileipomon omistaja oli aamulla töissä leipomassa. Leipuri havaitsi, että rakennuksesta tulee savua ja poistui paikalta tekemään hätäilmoituksen.

Hätäilmoitus tuli kello 6.40.

Erillinen leipomorakennus on irrallaan pihapiirin muista rakennuksista, joilla ei Jaakon mukaan ollut vaaraa syttyä. Pelastuslaitos tutkii palon syttymissyytä.

Rakennus paloi pahoin sisältä, ja se kärsi mittavat vahingot. Myös katto on palanut. Rakennus on 10 x 15 neliön kokoinen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.