Pekka Tirkkosella hymy herkässä

SaiPan marssiessa Hippoksella voittopelin jälkeen pukukoppiin hymy oli leveänä korkeintaan huoltajilla. Tämä voitto ei tiennyt ja tuonut urheilullisesti vielä yhtään mitään muuta kuin ottelusarjan venymisen maanantaiksi Kisapuistoon.

Kymmenen minuuttia pelin päättymisen jälkeen SaiPa-luotsi Pekka Tirkkoselta irtosi kuitenkin hymynkare ja toinenkin.

— Sarjahan on pahasti kesken, mutta saatiinpa kavennusvoitto. Joukkue näytti isoa sydäntä, Tirkkonen hymähti.

— Jotain oli kokeiltava, joten muutimme hieman koostumuksia. JYP painaa kotonaan pelin aluksi vahvasti päälle, mutta saimme silti otteluun hyvän alun, Tirkkonen listasi.

SaiPan siirryttyä toisessa erässä johtoon jyväskyläläisriveistä löytyi tässä ottelusarjassa ensi kertaa henkisiä repeämisiä. Kotijoukkueen puolustajat ottivat useamman kurittoman jäähyn.

— Hermokontrolli kuuluu näihin peleihin. Meiltä nähtiin peräänkuulutettua kovempaa ja ronskimpaa pelaamista. Kentällisissä viereisiltä kavereilta tuli hyvin tukea muille, Tirkkonen korosti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.