Joonas Haapala jatkaa NST:n naisten päävalmentajana

mIKA sTRANDÉN

Joonas Haapalan pesti NST:ssä jatkuu vielä täydet kolme kautta.

NST Lappeenranta on jatkanut naisten liigajoukkueen päävalmentajana toimivan Joonas Haapalan sopimusta. Uusi sopimus pitää Haapalan NST:n puikoissa kevääseen 2020 asti.

— Olen erittäin iloinen, että seura halusi jatkaa kanssani ja toivoin pitkäjänteistä ajattelua seuran johdolta sopimuksen muodossa. Tästä on hyvä jatkaa projektia joukkueen kanssa ja selvä viesti seuran suunnalta että tuki on takana, Haapala kommentoi seuran tiedotteessa.

NST:n puheenjohtajan Ville Kuuselan mukaan Haapala on tehnyt hyvää työtä uudistuneen joukkueen kanssa.

— Hän on osoittanut merkittävää kasvua matkallaan huippuvalmentajaksi. Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Joonaksen kanssa sopimuksen aikaiseksi. Halusin, että Joonaksella on selkeä työrauha tehdä pitkäjänteistä työtä joukkueen kanssa ja pitkä sopimus antaa sille hyvän selkänojan.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.