Catz hurjasteli Forssan Alun kumoon 30 pisteellä

Catzin pelintekijä Miina Lapila törmäsi Forssan Alun Hanna Vapamaahan, joka aiemmin urallaan voitti Catzissa kolme SM-kultaa ja yhden SM-hopean. Lapila pelasi lauantaina liki 20 minuuttia ja heitti kahdeksan pistettä.

Catz Lappeenranta ilahdutti lauantaina kotiyleisöään murskavoitolla Forssan Alusta naisten Korisliigassa. Catz voitti jo ensimmäisen kymmenminuuttisen pistein 20—9 ja lopulta koko ottelun lukemin 97—67 (44—27).

Catzin valttina oli totutusti tasaisuus. Kaikki sen kokoonpanossa olleet yhdeksän pelaajaa pelasivat vähintään kymmenen minuuttia.

Aleighsa Welch heitti 28 pistettä, kapteeni Elena Reshetko 18, Valencia McFarland 17 ja Natalie Day 13. Day ja Welch hamusivat kumpikin kahdeksan levypalloa ja antoivat viisi koriin johtanutta syöttöä.

Catz oma kasvatti Tinna Rantalainen heitti ensimmäiset kaksi pistettään naisten Korisliigassa sekä keräsi päälle kaksi levypalloa ja yhden koriin johtaneen syötön. Ottelu oli Rantalaiselle toinen Catzin edustusjoukkueessa.

Forssalle kaikki kaikessa oli Mia Loyd, joka pelasi yli 36 minuuttia ja heitti 29 pistettä.

Catzin kausi jatkuu ensi viikon lauantaina, jolloin sen vieraaksi Lappeenrannan urheilutalolle saapuu sarjanelonen Vimpelin Veto.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat