IPV:n kauden avausottelu Espanjassa kiinnostaa — satoja faneja lähdössä katsomaan pesäpalloa Fuengirolaan

Tenho Tiilikainen

Ukonniemen koleus vaihtunee ainakin IPV:n avausottelun ajaksi Espanjan helteeksi.

Imatran Pallo-Veikkojen ja Sotkamon Jymyn surpepesiskauden avausottelu Espanjan Fuengirolassa on saanut pesiskansan varaamaan lentolippuja etelään.

— Tämän hetken tiedon mukaan Suomesta on lähdössä jopa 500 pesäpallon ystävää seuraamaan ottelua. Lähtijöistä noin 200 lähtee IPV:n omien verkostojen kautta, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää sanoo.

Fuengirolassa Elolan tekonurmikenttää reunustaa noin 3 000 hengen katsomo. Valkeapää ei yllättyisi, vaikka katsomo täyttyisi täyteen.

Fuengirolan alue on suosittua loma-aluetta ja siellä asuu paljon suomalaisia. Ja kyllähän pesäpallo voi eksoottisena lajina kiehtoa myös paikallista väestöä.

Sotkamo ja Imatra kohtaavat superpesiskautensa avausottelussa toisensa Fuengirolassa 23. päivä huhtikuuta kello 13 paikallista aikaa.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.