Tilaajalle

Ekonomisti Murat Altun perusti ravintolan Lappeenrannan Karhuvuoreen ja haluaa nyt tuoda jazzin ja bluesin lähiöön — Sana entisen baarikioskin musiikki-illoista on jo levinnyt Etelä-Karjalan ulkopuolelle

Istanbulista arkkitehtivaimonsa kanssa muuttanut ravintolayrittäjä on innokas musiikinystävä, jonka ongelmaksi voi muodostua keikoille unohtuminen kesken työpäivän.

Marleena Liikkanen

Murat Altun osti entisen baarikioskin Karhuvuoresta vajaat kymmenen vuotta sitten. Ravintolatiloja on vastikään laajennettu roimasti, minkä myötä uudistuivat keittiö ja ruokalista.
Murat Altun osti entisen baarikioskin Karhuvuoresta vajaat kymmenen vuotta sitten. Ravintolatiloja on vastikään laajennettu roimasti, minkä myötä uudistuivat keittiö ja ruokalista.

Kun Carlos-ravintolan tilat kaksinkertaistuivat tänä kesänä ja ravintolan ulkonäkö uudistui paitsi ulkoa myös sisältä, vakioasiakkaat hieman huolestuivat. He tulivat kysymään, saako Carloksesta enää kebabia, kun se ei enää näytä perinteiseltä kebabpaikalta.

Kommentoidut