Ravintola Centren yrittäjä vaihtui — Miksi Aalef palasi operaattoriksi vain vuoden tauon jälkeen?

Kai Skyttä

Ravintola Centre toimii vuonna 2015 avatussa kauppakeskus Centressä. Arkistokuva kauppakeskuksen rakennusvaiheesta.
Ravintola Centre toimii vuonna 2015 avatussa kauppakeskus Centressä. Arkistokuva kauppakeskuksen rakennusvaiheesta.

Ravintola Centren operaattori Lappeenrannassa on vaihtunut, kun Aalef otti toiminnan jälleen hoitaakseen. Aiemmin ravintolaa pyörittänyt Pyynpesä tuli operaattoriksi vain reilu vuosi sitten lokakuussa 2016.

 

Aalef palasi ravintola Centren operaattoriksi. Mistä on kysymys, Mika Alitalo Aalefista?

— Me irtisanoimme vuokrasopimuksen. Operaattori vaihtuu ja Aalef haluaa toivottaa Pyyn perheelle onnea ja menestystä uusilla urilla.

Pyynpesä tuli operaattoriksi vain reilu vuosi sitten, miksi sopimus irtisanottiin?         

— Kyseessä olivat taloudelliset syyt. Jari Pyy on yksi parhaimpia kokkeja, mitä tunnen. Kaikkia harmittaa, että näin kävi.

Muuttuuko ravintola Centren toiminnassa nyt jokin?

— Ei sen kummemmin mikään. Pikkaisen yksinkertaistamme toimintaa, vähennämme rönsyjä, mikä näkyy interiöörissä ja ruokalistan tarjonnassa.

— Cateringiin ja tilausravintolaan tullaan panostamaan enemmän jatkossa.

Keliakialiitto tiedotti, että Centre menetti gluteenittoman palvelun merkin yrittäjän vaihdoksen vuoksi. Miten siihen suhtaudutte?

— Sertifiointi on aika pitkällinen posessi. Sanoin liittoon, että laittakaa tietoa, mitä se pitää sisällään. Olemme tietenkin siitä kiinnostuneita, mutta en tiedä vielä, mitä se pitää sisällään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat