Etelä-Saimaan sisältötarjonta laajenee — Luvassa on suoria lähetyksiä PEPOn ja Pesä Ysien otteluista

Pesä Ysien pelejä voi seurata kerran kuussa Etelä-Saimaan verkosta. Pepon peleistä on tarjolla kahdeksan ottelua muita Kaakkois-Suomen joukkueita vastaan.

Minna Mänttäri

Pesä Ysien pelejä näkee verkkosivujemme kautta kerran kuussa.
Pesä Ysien pelejä näkee verkkosivujemme kautta kerran kuussa.

Etelä-Saimaan tilaajat voivat seurata tulevana kesänä PEPOn ja Pesä Ysien otteluita suorina lähetyksinä.

Naisten Superpesiksessä pelaavan Pesä Ysien pelejä on luvassa kerran kuussa. Lähetykset ovat kaikki sarjan ottelut näyttävän Ruudun lähetyksiä.

Jalkapallon kakkosdivisioonaa pelaavan PEPOn kautta seurataan kahdeksan lähetyksen verran, eli tarjolla ovat ottelut muita Kaakkois-Suomen joukkueita eli sekä koti- että vierasottelut Susia, MP:tä ja MiPKiä vastaan.

Jalkapallolähetykset ovat Kaakon Viestinnän omia monikameratuotantoja. Ottelut selostaa muun muassa jalkapallon MM-kisoja selostanut Jari Haapala.

Mika Strandén

Osa PEPOn tämän kauden otteluista välitetään suorana Etelä-Saimaan verkkosivujen kautta.
Osa PEPOn tämän kauden otteluista välitetään suorana Etelä-Saimaan verkkosivujen kautta.

Viime talvena Etelä-Saimaan sivuilla nähtiin SaiPan A-nuorten pelejä. Lähetykset A-nuorten SM-liigasta jatkuvat myös ensi talvena. Lisäksi tarjolla on muutamia B- ja C-nuorten otteluita.

— Suorien lähetysten kokeilu näytti, että näitä kannattaa jatkaa. Tällaisella palvelulla pystymme tuomaan lukijoillemme uudenlaista, arvokasta sisältöä, päätoimittaja Eeva Sederholm toteaa.

Etelä-Saimaan tilaajien käytettävissä ovat myös neljän muun Kaakon Viestinnän lehden urheilulähetykset. Jalkapallon kakkosdivisioonan otteluita nähdään myös Kouvolan Sanomien ja Länsi-Savon nettisivuilla. Kouvolan Sanomissa nähdään Superpesiksen viime kauden hopeajoukkueen KPL:n pelejä.

Etelä-Saimaan tilaajien tunnukset toimivat myös muiden lehtien sivuilla.

Luetuimmat