Lappeenrantalaisen kaupan työntekijä anasti pelitositteita ja lahjakortteja yhteensä 16 000 euron arvosta – Syyttäjä vaatii kuuden kuukauden ehdollista tuomiota sekä pelivoittojen menetystä

Syytetty myönsi esitutkinnassa syyllistyneensä törkeään kavallukseen.

Mika Strandén

Lappeenrantalaisesta kaupasta pelitositteita ja lahjakortteja varastanut nainen on saanut syytteen törkeästä kavalluksesta. Kuvituskuva.
Lappeenrantalaisesta kaupasta pelitositteita ja lahjakortteja varastanut nainen on saanut syytteen törkeästä kavalluksesta. Kuvituskuva.

Veikkauksen pelitositteita ja lahjakortteja anastanut lappeenrantalaisen kaupan työntekijä on saanut syytteen törkeästä kavalluksesta.

Syytteen mukaan kaupassa työskennellyt nainen tulosti Veikkauksen pelitositteita yli 15 000 euron arvosta, eikä maksanut niistä. Saamansa 3 000 euron pelivoitot hän tallensi pankkitililleen.

Lahjakortteja nainen otti 650 euron edestä. Niitäkään hän ei maksanut.

Syyttäjän mukaan nainen on tuomittava kuuden kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen, joka voi olla ehdollinen. Lisäksi hänet on tuomittava menettämään valtiolle rikoksen avulla saamansa 3 000 euron pelivoitot.

Syyttäjä pitää kavallettua rahamäärää, noin 16 000 euroa, suurena. Teonkuvauksessa todetaan myös, että nainen on käyttänyt hyväkseen erityisen vastuullista asemaansa kaupassa.

Nainen tunnusti esitutkinnassa syyllistyneensä törkeään kavallukseen.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus antaa päätöksen asiassa myöhemmin.

Kommentoidut