IT-konsultointitalo Visma osti OCTO3:n osakekannan: ”Tavoitteena tuplata Lappeenrannan 50 hengen toimisto mahdollisimman nopeasti”

Marleena Liikkanen

Visma Solutionsin lisäksi myös Visma Consulting haluaa olla mukana vahvistamassa Lappeenrannan ICT-klusteria. Arkistokuva.
Visma Solutionsin lisäksi myös Visma Consulting haluaa olla mukana vahvistamassa Lappeenrannan ICT-klusteria. Arkistokuva.

IT-konsultointitalo Visma Consulting on ostanut OCTO3 Oy:n osakekannan. OCTO3 on sopimustuotekehitystalo, joka auttaa suomalaisyrityksiä digitalisoimaan tuotteitaan ja liiketoimintaansa.

OCTO3:lla on toimipisteet Lappeenrannassa ja Helsingissä. Tällä hetkellä se työllistää 57 henkilöä, joista 50 Lappeenrannassa.

— Tavoitteena on tuplata OCTO3:n Lappeenrannan nykyinen 50 hengen toimisto mahdollisimman nopeasti ja sitä kautta saada Lappeenrannan alueen teknologiaosaajat myös laajemmin Visma Consultingin asiakkaiden hankkeisiin, Visman toimitusjohtaja Petri Lillberg sanoo.

OCTO3:n liikevaihto on tänä vuonna noin 4,5 miljoonaa euroa, ja yhtiö on kasvussa.

— Tämän yhdistymisen kautta pystymme vahvistamaan kasvutarinaa entisestään. Erityisesti tämä on hyvä uutinen Lappeenrannan ICT-klusterille, joka jatkaa vahvistumistaan, OCTO3:n toimitusjohtaja Tommi Laitinen toteaa.

Yritysoston jälkeen Vismalla on Suomessa 220 työntekijää ja asiakashankkeissa noin 300 konsulttia.

Henri Pitkänen

Henri Pitkänen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat