Elokuva Luotola myy Nuijamiehen ja Kino-Aulan Finnkinolle

kai skyttä

Elokuva Luotola myy Nuijamiehen ja Kino-Aulan Finnkinolle

Elokuva Luotola Oy on myynyt Nuijamies- ja Kino-Aula-elokuvateattereiden liiketoiminnan Lappeenrannassa Finnkinolle. Liiketoiminta siirtyy Finnkinolle 31. maaliskuuta.

Elokuva Luotolan toimitusjohtaja Merja Luotola-Maarnela kertoo myyntipäätöksen olleen hänen tähän astisen elämänsä vaikein päätös.

— Päätökseen on liittynyt paljon tunteita, sillä Nuijamies ja Kino-Aula ovat olleet kuin toinen koti minulle. Olen ylpeä, että perheeni on vuosikymmenien aikana luonut vahvan elokuvakulttuurin Lappeenrantaan ja olemme saaneet tarjota elokuvaelämyksiä lähes 90 vuoden ajan sukupolvesta toiseen. Nyt tämä tarina päättyy tekstiin The End niin kuin elokuvat ennen vanhaan, Luotola-Maarnela sanoo Finnkinon tiedotteessa.

Inka Nordlund

— Kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneista vuosista ja vuosikymmenistä. Toivon, että jatkossakin yleisö löytää tiensä Nuijamieheen ja Kino-Aulaan, että nämä perinteikkäät elokuvateatterit säilyvät Lappeenrannan katukuvassa.

Finnkinon ketjuhohtaja Ismo Määttä sanoo, että yhtiö pystyy kaupan myötä suunnittelemaan koko Lappeenrannan alueen kattavan elokuvaohjelmiston entistä monipuolisemmaksi ja välttäen päällekkäiset näytösajat.

Finnkinon sarjaliput käyvät jatkossa Nuijamiehen ja Kino-Aulan elokuvateattereissa, ja Nuijamiehen ja Kino-Aulan sarjaliput käyvät Finnkino Strandissa.

Leffalippuja kaikkien kolmen Lappeenrannan teatterin näytöksiin voi jatkossa ostaa verkosta Finnkinon lippukaupasta.

Juhana Nyman

Juhana Nyman

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet