Hauskat pommittivat neljä maalia – Botnia jäi Veiterän jyrän alle puolivälierien avausottelussa

Mika Strandén

Bandyliigan runkosarjassa 25 maalia viimeistellyt Janne Hauska teki kaksi maalia lisää, kun Veiterä kukisti Botnian pudotuspelien ensimmäisessä ottelussa ja otti kiinnityksen välieräpaikkaan.

Jääpalloliigan runkosarjan viimeisillä kierroksilla kovassa lyönnissä ollut Lappeenrannan Veiterä aloitti myös puolivälierät ryminällä.

Vihreäpaidat kieputtivat ensimmäisessä ottelussa komean 7—3-vierasvoiton Helsingin Botniasta ja ottivat ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

Paikka mitalipeleissä aukeaa, mikäli Veiterä kukistaa Botnian perjantaina Lappeenrannan Kisapuistossa pelattavassa toisessa ottelussa. Mikäli Botnia voittaa, ratkaiseva kolmas ottelu käydään sunnuntaina Helsingissä.

Kokeneet Hauskan veljekset Tomi ja Janne nousivat ratkaisurooleihin ensimmäisessä puolivälieräkamppailussa. Molemmat tehtailivat kaksi maalia. Vihreäpaitojen muut osumat olivat Kristian Laibertin, Emil Fedorovin ja Tero Liimataisen käsialaa.

Kalle Sipiläinen

Kalle Sipiläinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.