Lappeenrannan demarien paketti kasassa luottamustehtäviin

Marleena Liikkanen

Lappeenrannan valtuustoon hyvällä äänimäärällä palannut Eeva Arvela on ehdolla kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtajaksi.

Lappeenrannan sosialidemokraatit ovat nimenneet ehdokkaansa kaupungin, Eksoten ja Etelä-Karjalan liiton luottamustehtäviin kesäkuussa alkavalla valtuustokaudella. Tärkeimmillä paikoilla jatkavat entiset päättäjät.

Risto Kakkola jatkaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana ja Marja-Liisa Vesterinen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) hallituksen puheenjohtajana.

Demarien ehdokkaat kaupunginhallituksen muiksi jäseniksi ovat Anneli Kiljunen varajäsenenä Eeva Arvela sekä Päivi Kukkonen varajäsenenä Vesa Räsänen. Kakkolan varajäsen on Lasse Hasari.

Eeva Arvela on ehdolla kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtajaksi, Harri Iljin lasten ja nuorten lautakunnan puheenjohtajaksi ja Seppo Smolander rakennuslupajaoston puheenjohtajaksi.

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varapuheenjohtajaksi on demarien ehdokas on Kimmo Ruokoniemi.

Anneli Kiljunen on ehdolla Etelä-Karjalan liiton valtuuston varapuheenjohtajaksi, Sanna Koskenranta liiton valtuustoon ja sen tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi ja Armas Timonen liiton hallituksen jäseneksi.

Eksoten hallituksen jäseneksi on ehdolla Tuija Nummela ja Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallituksen jäseneksi Asko Kokkola.

Lappeenrannan uusi kaupunginvaltuusto nimeää henkilöt luottamustehtäviin kokouksessaan kesäkuun alussa.

Juttua korjattu kello 12.20: Sanna Koskenranta ei ole ehdolla Lappeenrannan kaupungin, vaan Etelä-Karjalan liiton tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.