Simo Lipsaselle huojentavia uutisia magneettikuvista — hypännee Lappeenrannan Eliittikisoissa ja Ruotsi-ottelussa

Marko Tuominiemi

Seinäjoen Kalevan kisoissa kultaa loikkineen Simo Lipsasen on tarkoitus hypätä kotikentällään Lappeenrannan Eliittikisoissa 26. elokuuta.
Seinäjoen Kalevan kisoissa kultaa loikkineen Simo Lipsasen on tarkoitus hypätä kotikentällään Lappeenrannan Eliittikisoissa 26. elokuuta.

Kolmiloikkaaja Simo Lipsanen sai magneettikuvista huojentavia uutisia: Lontoon MM-kisojen karsinnan lämmittelyssä osumaa ottaneesta kantapäästä ei ole mitään pahasti rikki.

— Nivelpinnat ottivat yhteen kantaluun alueella, josta luumustelma tuli. Nivelsiteet pääsivät vähän vääntymään siinä samalla, mutta mitään ei särkynyt, se on pääasia. Nilkka on enää pikkaisen turvoksissa, Lipsasen valmentaja Petri Ruotsalainen kertoo.

Lipsanen kokeilee loikkimista perjantaina, ja loppukauden hyppäämistä mietitään tilanteen mukaan.

Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustava SE-mies kuitenkin nähtäneen Eliittikisoissa kotikentällään sekä Ruotsi-ottelussa Tukholmassa.

— Kyllä, näin on tarkoitus. Lääkärin lupa on hypätä, Ruotsalainen sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.