Merja Luotola-Maarnela yllättyi Finnkinon yt-uutisesta: ”Eihän se tietysti mukavalta tunnu”

Kati Pullinen

Finnkinon yt-neuvottelut tulivat yllätyksenä Merja-Luotola-Maarnelalle. Arkistokuva.
Finnkinon yt-neuvottelut tulivat yllätyksenä Merja-Luotola-Maarnelalle. Arkistokuva.

Tieto Finnkinon Nuijamiehen ja Kino-Aulan henkilöstöä koskevista yt-neuvotteluista yllätti täysin Merja Luotola-Maarnelan. Aiemmin perheyrityksensä kautta teattereiden liiketoimintaa pyörittänyt Luotola-Maarnela kuuli uutisesta Etelä-Saimaalta automatkalla Helsinkiin.

— En ole kuullutkaan. En osaa yhtään sanoa, kun tämä tuli yllätyksenä. Ikävää tietysti, jos näin on.

Luotola-Maarnela myi Elokuva Luotolan liiketoiminnan Finnkinolle maaliskuun lopussa. Tuolloin Finnkino lupasi elokuvateattereiden toiminnan jatkuvan ennallaan.

Keskiviikkona ketjujohtaja Ismo Määttä Finnkinolta sanoi, että teattereiden sulkeminen on mahdollista, kun Finnkinon vuokrasopimus teattereissa päättyy kesäkuun lopussa..

Luotola-Maarnela ei halunnut kommentoida uutista tarkemmin.

— Eihän se tietysti mukavalta tunnu. Mitään perusteluita en ole kuullut, eivätkä mitkään perustelut tietysti minulle enää tulekaan. En halua ottaa mitään kantaa tähän.

Finnkinon yt-neuvottelut alkavat perjantaina. Neuvottelut koskevat koko Nuijamiehen ja Kino-Aulan henkilöstöä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.