Olkkolan hovista voi jättää tarjouksia vielä tänään — Savitaipaleen kunta on saanut yhteydenottoja arvorakennuksesta aina Pohjois-Amerikasta asti

Savitaipaleen kunta alkoi myydä Olkkolan hovia runsas kuukausi sitten.

MIKA STRANDÉN

Olkkolan Hovi sijaitsee Kuolimo-järven rannalla lähellä Savitaipaleen kirkonkylää. Se on rakennettu 1900-luvun alussa.  Päärakennus on kooltaan 690 neliötä ja se on rakennettu vuonna 1906, ja ravintolassa on 160—180 asiakaspaikkaa.
Olkkolan Hovi sijaitsee Kuolimo-järven rannalla lähellä Savitaipaleen kirkonkylää. Se on rakennettu 1900-luvun alussa. Päärakennus on kooltaan 690 neliötä ja se on rakennettu vuonna 1906, ja ravintolassa on 160—180 asiakaspaikkaa.

Olkkolan hoville löytynee uusi ostaja tai vuokraaja. Savitaipaleen kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen sanoi perjantaipäivänä ennen kello kahtatoista, että kartanorakennuksesta on tullut kunnalle noin kymmenen yhteydenottoa. Muutamille ihmisille kunnan edustajat ovat käyneet myös näyttämässä rakennusta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet