Kani loikkii ruokapöytään — Savitaipalelainen Pia Pöllönen kasvattaa lihakaneja ja teurastaa eläimet itse

Pia Pöllönen on harvinaisuus, sillä Suomessa on vain kymmenkunta kaupallista kaninkasvattajaa.

Savitaipalelainen Pia Pöllönen on ainoa vieraille kanien teurastuksia tekevä henkilö Suomessa.
Savitaipalelainen Pia Pöllönen on ainoa vieraille kanien teurastuksia tekevä henkilö Suomessa.

Sotien jälkeen suomalaisia kannustettiin kasvattamaan ja syömään nopeasti lisääntyviä ja vähällä kasvavia kaneja.
Nykypäivänä lihasta ei ole pulaa, mutta moni haluaa syödä lähiruokaa. Savitaipalelainen Pia Pöllönen ratsastaa siis trendin aallonharjalla, kun hän kasvattaa lihakaneja.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat