Kimmo Jarva ja Tanja Matikainen menivät naimisiin

Kunnanjohtaja Tanja Matikainen ja kaupunginjohtaja Kimmo Jarva virallistivat suhteensa 30. joulukuuta. Vuosi sitten jouluna pari kihlautui.

Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva, 47, meni naimisiin Janakkalan kunnanjohtajan Tanja Matikaisen kanssa. Jarva kertoi asiasta netin yhteisöpalvelu Facebookissa. Päivityksen mukaan pari avioitui viime perjantaina 30. joulukuuta.

Jarva tiedotti vuoden takaisesta kihlauksestaankin Matikaisen kanssa niinikään Facebookissa. Pariskunta on nyt ilmeisesti häämatkalla. Jarva palaa töihin loppiaisen jälkeen.

Jarvalla on takanaan pitkä avioliitto Satu Jarvan kanssa. Pari erosi vuoden 2015 syksyllä. Jarvoilla on kaksi tytärtä, joista vanhempi on täysi-ikäinen.

42-vuotias Tanja Matikainen aloitti Janakkalan kunnanjohtajana alkuvuodesta 2014. Sitä ennen hän työskenteli Sulkavan kunnanjohtajana. Matikainen väitteli toissa vuonna oikeustieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta. Matikaisella on teini-ikäinen tytär.

Jarva on yksi kärkiehdokkaista tulevaksi Kouvolan kaupunginjohtajaksi. Valintaprosessi on kesken.


Uutista muokattu 18.10: muutettu oikea päivämäärä.

Anne Kotiharju

Anne Kotiharju

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet