Rieskalämpimäisiä Ahosen tuvan uunista

Kai Skyttä

Eija Partinen (vas.) ja Aila Vallius seuraavat silmä kovana, kuinka paljon rieskataikinaa Terttu Ahonen koukkaa höpsötyskuppiin.
Eija Partinen (vas.) ja Aila Vallius seuraavat silmä kovana, kuinka paljon rieskataikinaa Terttu Ahonen koukkaa höpsötyskuppiin.

Kai Skyttä

Joutsenolaisen perinneherkun tuoksu on huumaava.

Sari Pullinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet