Lappeenrantalainen Merja Skyttä jatkaa Suomen Nuorisoseurojen hallituksessa

Merja Skyttä on aktiivinen nuorisoseuralainen kaikilla tasoilla.

Mika Strandén

Rajan nuoret näkyy usein erilaisissa tapahtumissa Lappeenrannan seudulla, kuvassa Sataman valot-tapahtumassa Lappeenrannassa.

Lappeenrantalainen Merja Skyttä jatkaa Suomen Nuorisoseurojen hallituksessa. Suomen Nuorisoseurojen valtuusto valitsi hallituksen kokouksessaan sunnuntaina.

Tiedotteen mukaan Merja Skyttä on aktiivinen Nuorisoseurojen kaikilla tasoilla. Hän on Suomen Nuorisoseurojen hallituksessa ja valtuustossa sekä Saimaan Nuorisoseurojen johtokunnassa ja omassa seurassaan Rajan Nuorissa ohjaajana ja johtokunnassa.

Skyttä on toiminut ohjaajana yli 20 vuotta. Hänet on valittu Vuoden ohjaajaksi 2009 ja hänen tanssiryhmänsä ovat valtakunnallisesti menestyneitä.

Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Jani Riiki Iisalmesta, Jaana Inkiläinen Nurmijärveltä ja Soile Vahela Huittisista sekä varajäseneksi Matti Tuomisto Haapavedeltä.

Hallituksessa jatkavat Juuso Lökfors Kuopiosta, Anumaaria Tulla Jyväskylästä, Anni Kelkka Joensuusta ja Harri Penttilä Vesilahdelta sekä varajäsen Tanja Kilpiö Rovaniemeltä.

Inka Nordlund

Rajan Nuorten kansantanssiryhmä Kirjavat harjoittelee Voisalmen koululla Karelian Rhapsodyn kantaesitystä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat