Lappeenrannan joukkopahoinpitelyn tutkinta lopetettiin — koiranulkoiluttajaa ei pahoinpidelty keskustassa

Niina Villman

Poliisi on lopettanut väitetyn joukkopahoinpitelyn tutkinnan Lappeenrannassa. Arkistokuva.
Poliisi on lopettanut väitetyn joukkopahoinpitelyn tutkinnan Lappeenrannassa. Arkistokuva.

Lappeenrantaa viikko sitten kuohuttanutta joukkopahoinpitelyä ei tapahtunut. Tutkinnanjohtaja Teemu Liikkanen kertoo, että tapauksessa ei ole syytä epäillä rikosta.

Poliisin mukaan tapaukseen ei liityä pahoinpitelyä. Tutkinta on lopetettu, sillä rikokseen viittaavia seikkoja ei ole tullut esille. Myöskään väitetyn pahoinpitelyn kohteeksi joutunutta henkilöä ei epäillä mistään rikoksesta.

Väitettyyn joukkopahoinpitelyyn liittyvä viesti levisi Facebookissa viime viikolla. Päivityksen mukaan joukko nuoria oli pahoinpidellyt miehen Lappeenrannan keskustassa varhain torstaiaamuna 1. kesäkuuta.

Päivityksessä oli mukana kuva, jossa henkilön otsassa on haava. Liikkasen mukaan poliisilla on tiedossa mistä haava on peräisin, mutta hän ei ota kantaa siihen miten henkilön vammat ovat syntyneet.

Tutkinnan lopettamisesta kertoi ensin Yle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.