Savonlinnalaisen Itä-Savo-lehden päätoimittaja vaihtuu

Savonlinnassa ilmestyvän Itä-Savon vastaava päätoimittaja vaihtuu. Itä-Savoa julkaisee Kaakon Viestintä, jonka lehti myös Etelä-Saimaa on.

Nykyinen päätoimittaja Tiina Ojutkangas on nimitetty kokkolalaisen Keski-Pohjanmaa-lehden Kirjapainon kehittämispäälliköksi. Hän vastaa uudessa työssään konsernin julkaisujen sisältöjen ja toimitustyön toimintatapojen kehittämisestä 22. tammikuuta alkaen.

Itä-Savon vastaavaksi vt. päätoimittajaksi on nimitetty Jaana Rautio-Teijonmaa. Hän siirtyy vt. päätoimittajaksi Itä-Savon uutistuottajan tehtävästä ja aloittaa työt päätoimittajana torstaina 4. tammikuuta.

Itä-Savon vastaavana päätoimittajana Ojutkangas toimi viisi vuotta. Kolme vuotta hän oli myös yhtä aikaa sekä Itä-Savon että Länsi-Savon vastaava päätoimittaja.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat