Liigaseura KuPS nappasi Kultsun maalivahdin Craig Hillin itselleen

mIKA sTRANDÉN

Craig Hill oli Kultsu FC:n harjoituksissa Joutsenossa vielä viime viikolla, mutta jatkossa yhdysvaltalainen nähdään Kuopion Palloseuran riveissä.

Maalivahti Craig Hill siirtyy joutsenolaisesta Kultsu FC:stä jalkapalloliigassa pelaavaan Kuopion Palloseuraan loppukauden kattavalla sopimuksella. Hill, 28, matkusti Kuopioon torstaina ja harjoitteli ensimmäisen kerran uuden joukkueensa kanssa perjantaiaamuna.

Hill pelasi Kultsussa kahden kauden ajan. Hänet valittiin molempien kausien päätteeksi Palloliiton Kaakkois-Suomen piirin parhaaksi maalivahdiksi.

Viime kaudella Hill toimi Kultsun kapteenina ennen kuin siirtyi syksyllä lainalle liigassa pelanneeseen Kotkan KTP:hen. Yhdysvaltalainen ei kuitenkaan onnistunut pysäyttämään KTP:n alamäkeä, vaan joukkue putosi ykköseen.

Hillin sopimus joutsenolaisseuran kanssa kattoi myös kauden 2016. Kultsun maalivahteina jatkavat Saku Pesonen ja Juuso Savolainen.

Anssi Silvennoinen

Anssi Silvennoinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet