Maasotakoululla harjoitukset Lappeenrannassa ensi viikolla — Laukkaradalta kuuluu melua

Leena Sallinen

Laukkaradan harjoituksesta kerrotaan myös alueen reunamilta löytyivillä ilmoitustauluilla. Harjoituksen aikana alueella liikkuminen on kielletty.

Maasotakoulun opiskelijat harjoittelevat taistelua Lappeenrannan Laukkaradalla ensi viikolla. Laukkarata on armeijan harjoitusalue Kuutostien eteläpuolella Mattilan ja Mäntylän kaupunginosien länsipuolella.

Siellä harjoittelevat Maasotakoulun Jalkaväkikoulun 102. kadettikurssin opiskelijat tiistaista torstaihin 21.—23. maaliskuuta. Taisteluharjoituksia on kello 8—18, ja niihin osallistuu päivittäin noin 40 sotilasta ja kymmenkunta puolustusvoimien ajoneuvoa.

Maasotakoulun tiedotteen mukaan harjoituksessa käytetään paukkupatruunoita, savuja, räjähteitä sekä paukku- ja valoilmaisimia, ja niistä aiheutuu lähiympäristöön melua.

Harjoituksesta tiedotetaan Laukkaradan alueen reunoilta löytyvillä ilmoitustauluilla. Harjoituksen aikana alueella liikkuminen on kielletty.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.