6-vuotias lapsi kuoli Simpeleen tulipalossa

Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Änkilässä sijaitseva omakotitalo oli täyden palamisen vaiheessa, kun Etelä-Karjalan pelastuslaitos ehti paikalle.
Änkilässä sijaitseva omakotitalo oli täyden palamisen vaiheessa, kun Etelä-Karjalan pelastuslaitos ehti paikalle.

Kuusivuotias lapsi kuoli Simpeleen tulipalossa maanantaiaamuna. Kolme ihmistä pelastautui palavasta omakotitalosta kello 7:n jälkeen aamulla.

Rikoskomisario Jyrki Hänninen kertoo, että talosta pelastautui kaksi aikuista ja yksi lapsi. Pelastautuneet saivat eriasteisia vammoja, mutta eivät loukkaantuneet hengenvaarallisesti.

Hänninen kertoo, että loukkaantuneet saivat vammoja tulipalosta ja pelastautuessaan ikkunan kautta. Änkilässä asunut perhe oli herännyt aamulla siihen, että tuli oli irti asuinrakennuksessa.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä yhdessä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen kanssa. Hännisen mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta tai ulkopuolisia henkilöitä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.