Rosso muuttaa kauppakeskus Armadasta Isoon-Kristiinaan Trattoria Casan tilalle – Kauppakadun Coffee House lopettaa

Marianne Urpalainen

Coffee House lopettaa toimintansa Lappeenrannan Kauppakadulla. Arkistokuva.
Coffee House lopettaa toimintansa Lappeenrannan Kauppakadulla. Arkistokuva.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa (Eekoo) uudistaa ravintolatarjontaansa Lappeenrannassa. Kauppakadulla kauppakeskus Armadassa toimivat Rosso ja Coffee House sulkevat ovensa 13. lokakuuta. Coffee House sulkee ovensa pysyvästi, mutta Rosso muuttaa Kauppakadulta kauppakeskus Isoon-Kristiinaan siellä olevan Trattoria Casan tiloihin. Trattorian toiminta päättyy.

Uusi Rosso avautuu Isossa-Kristiinassa perjantaina 26. lokakuuta.

Eekoo suuntaa voimakkaasti Isoon-Kristiinaan, sillä Armadan tarjontaan tulee vuodenvaihteessa muitakin muutoksia. Kauppakeskuksessa toimivan Emotionin liiketoiminnot yhdistyvät Isossa-Kristiinassa olevan Sokos Kauneus ja Hyvä olon kanssa. Armadaan jää S-market, jonka tiloista Eekoo on tehnyt kymmenen vuoden vuokrasopimuksen. S-marketiin tehdään tilajärjestelyitä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat