Vanhan Viipurintien liikenneonnettomuudessa kuollut oli Maasotakoulun varusmies — Lappeenrannassa ja Haminassa suruliputetaan

Lappeenrannassa ja Haminassa suruliputetaan tänään tapauksen johdosta. Kriisitukea tarvitseville varusmiehille on järjestetty apua.

Sunnuntai-iltana Vanhalla Viipurintiellä liikenneonnettomuudessa menehtynyt nuori lappeenrantalaismies suoritti varusmiespalvelustaan Maasotakoulussa. Rakuunamäen ja Maasotakoulun alueella suruliputetaan tänään tapauksen johdosta.

Vuonna 1998 syntynyt mies oli astunut palvelukseen heinäkuun alussa. Maasotakoulun esikuntapäällikkö Esa Hyytiäinen sanoo, että kriisitukea tarvitseville on järjestetty apua.

— Tokihan tällainen aina voi järkyttää varusmiehiä, kun läheltä palvelustoveri tällä tavalla poistuu. Suruliputuksella otetaan osaa maasotakoululaisen poismenon johdosta Lappeenrannassa sekä Haminassa.

Yksin liikkeellä olleen miehen kuljettama auto lähti heittelehtimään osittain jäisellä tiellä sunnuntai-iltana Sinkkolan ja Hanmäen välisellä tieosuudella. Auto osui kylki edellä vastaantulleeseen autoon, jossa oli kolme ihmistä.