Lappeenrantaan Seponkadulle avataan uusi rengasliike Rengas-Center

Kai Skyttä

Rengas-Center avaa Seponkadulla, kuvassa henkilökunnasta Teemu Paasivuori (vas) sekä yrittäjät Kari Oksanen ja Mika Luukkanen.
Rengas-Center avaa Seponkadulla, kuvassa henkilökunnasta Teemu Paasivuori (vas) sekä yrittäjät Kari Oksanen ja Mika Luukkanen.

Rengaspalveluita tarjoavien liikkeiden määrä Lappeenrannassa kasvaa maaliskuun alussa, kun Seponkadulla aloittaa Rengas-Center Lappeenranta.

Rengas-Center on yrittäjä Mika Luukkasen mukaan Suomen suurin yrittäjävetoinen ja valmistajasta riippumaton rengasliikeketju. Yrittäjä on palvellut Lappeenrannan ja Suur-Saimaan alueella sekä Imatran seudulla Liikkuvan Rengaspalvelun nimissä jo yli kahden vuoden ajan.

– Lappeenrannan ja Imatran seuduilla seudulla on tehty yrityksille renkaiden massavaihtoja keväällä ja syksyllä. Lisäksi meillä on ympärivuorokautinen päivystys, ja renkaanvaihdot voidaan tehdä tien päällä.

Liike avaa 1. maaliskuuta, ja se on sesonkiaikaan auki myös lauantaisin. Lisäksi palvelupalettiin kuuluu 24h-tiepalvelu.

Rengasliikkeen varikko Lappeenrannassa on Seponkadulla, eli aivan Kuutostien varressa ja Viipurinportin lähellä. Liike työllistää ensi alkuun muutaman työntekijän.

Yhtiön liikevaihto on noin 3,5 miljoonaa euroa.