Pormestarinkorttelin kaavaluonnoksiin nousi yllätysvaihtoehto, jossa Nuijamiehen takaosa voitaisiin purkaa maanalaisen ajoyhteyden tieltä — Kaavaluonnokset tulevat nähtäville ensi viikolla

Maarit pimiä muistuttaa, että kaava vain mahdollistaa erilaisia ratkaisuja. Rakentamisesta päätetään erikseen.

Kai Skyttä

Elokuvateatteri Nuijamiehen kohtalo alkaa hahmottua, kun Lappeenrannan kaupunki tuo ensi viikolla nähtäville kaksi kaavaluonnosta. Viereisen Kino-Aulan purkaminen näyttää varmalta. Arkistokuva.

Lappeenrannan Pormestarinkorttelin tulevaisuutta määrittävät kaavaluonnokset ovat valmistumassa. Kaupunki tuo aiempien tietojen mukaisesti esittelyyn kaksi kaavaluonnosta, joista toisessa elokuvateatteri Kino-Aula purettaisiin ja Nuijamies suojeltaisiin. Toisessa luonnoksessa molemmat teatterin purettaisiin uudisrakentamisen tieltä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet