Kuljettaja häipyi onnettomuuspaikalta Joutsenossa — Kylkikolarin törmääjä jatkoi matkaa Muukossa

Niina Villman

Kuljettaja häipyi onnettomuuspaikalta Joutsenossa — Kylkikolarin törmääjä jatkoi matkaa Muukossa

Pelti kolisi Lappeenrannassa perjantaiaamuna. Joutsenossa sattui ulosajo, Muukossa pieni kylkikolari. Etelä-Karjalan pelastuslaitos sai niistä ilmoituksen minuutin välein ennen aamuseitsemää.

Joutsenon Honkalahdessa henkilöauto törmäsi liikenteenjakajaan ja sinkosi pientareelle Saimaantien ja Haukilahdentien risteyksessä. Pelastuslaitos sai asiasta tiedon perjantaiaamuna kello 6.49.

Onnettomuuspaikalla ei pelastajien saapuessa ollut ketään. Auto on tullut risteykseen ilmeisen kovaa vauhtia, mutta merkkejä ihmisten loukkaantumisesta ei ole.

Poliisin mukaan hylätty auto ei haittaa liikennettä. Poliisi selvittää, kuka autoa ajoi.

— Tällaisessa tilanteessa epäillään luonnollisesti auton omistajaa tai haltijaa kuljettajaksi. Joskus auton kuljettaja onnistuu selvittää, joskus ei, sanoo komisario Jarno Saarinen.

Muukossa kaksi henkilöautoa osuivat toisiinsa Muukontien ja Ilottulantien risteyksessä. Toisen kylkeen törmännyt autoilija jatkoi matkaa pysähtymättä. Osuman ottaneessa autossa oli tapahtumahetkellä kyydissä vain kuljettaja. Hän ei loukkaantunut, eikä hänen autoonsa tullut merkittäviä vaurioita. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 6.50.

Kommentoidut