Sinisen Skodan sisällä räjähti Mälkiällä – Poliisi kaipaa havaintoja kolme päivää sitten sattuneesta vahingonteosta

Vahingonteko tapahtui maanantai-iltana, mutta poliisi tiedotti asiasta torstaina.

Vesa Vuorela

Sinisen Skodan sisällä räjähti Mälkiällä – Poliisi kaipaa havaintoja kolme päivää sitten sattuneesta vahingonteosta

Sinistä Skodaa vahingoitettiin Lappeenrannassa maanantai-iltana. Kaakkois-Suomen poliisin torstaina tulleen tiedotteen mukaan auton sisällä on mahdollisesti räjäytetty jotakin Luotsikadulla Mälkiän kaupunginosassa.

Ilmoittaja oli kuullut pamauksen, jonka jälkeen huomasi auton sisätilojen vahingoittuneen. Auto on sininen Skoda Octavia.

Poliisi tutkii asiaa vahingontekona ja pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 41455.

Rattijuopot kiinni Mattilasta ja Joutsenosta

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä Etelä-Karjalassa kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä henkilöauton kuljettajaa.

Toisen kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja toisen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta Mattilasta ja Joutsenosta.

Älä kerro tunnuslukuja Microsoft-huijarille

Kaakkois-Suomen poliisille on tehty rikosilmoituksia huijauksista, joissa soittaja on esittäytynyt Microsoftin teknisenä tukena ja tiedustellut puhelimessa pankki- ja henkilötietoja.

Poliisi muistuttaa, että pankkitunnustietoja tai henkilötietoja ei pidä koskaan luovuttaa, jos ei ole varma vastaanottajasta. Viranomaiset, rahalaitokset tai muut asialliset tahot eivät kysy tietoja puhelimitse.

Jos olet epävarma, onko kyseessä huijaus, sulje puhelu ja soita viranomaisen tai yrityksen viralliseen numeroon. Väärinkäytösepäilyssä kannattaa sulkea pankkikortti pankin palvelussa ja tehdä asiasta rikosilmoitus poliisille.

Uusimmat uutiset