Etelä-Karjalasta kolme ehdokasta vuoden parhaaksi yrittäjäyhdistykseksi: Lappeenranta, Imatra ja Ruokolahti

Mika Strandén

Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtarin mukaan maakunnan yrittäjillä on päällä hyvä tekemisen meininki.
Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtarin mukaan maakunnan yrittäjillä on päällä hyvä tekemisen meininki.

Suomen Yrittäjät palkitsee maan parhaat yrittäjäyhdistykset joka vuosi. Etelä-Karjalasta on tänä vuonna ehdokas kolmessa sarjassa, kertoo Etelä-Karjalan Yrittäjät tiedotteessa.

Ruokolahden Yrittäjät on ehdolla kategoriassa 100-199 jäsenyritystä. Perustelujen mukaan yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä kunnan kanssa ja vaikutukset ovat positiiviset molemmin puolin. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen aktiivisesti kursseja ja matkoja.

200-500 jäsenen kategoriassa on ehdolla Imatran Seudun Yrittäjät. Yhdistys on aktiivinen molemmissa toiminta-alueensa kunnissa eli Imatralla ja Rautjärvellä. Säännölliset kaupunginjohtajan aamukahvit ja Y-klubi -toiminta ovat yrittäjien suosiossa.

Maakunnan suurin yrittäjäyhdistys Lappeenrannan Yrittäjät on ehdolla yli 500 jäsenen kategoriassa. Yhdistys vetää alueen sidosryhmäyhteistyön kehittämistä ja huolehtii edunvalvonnasta järjestämällä eri puolueiden tapahtumia. Lappeenrannan Yrittäjät voitti viime vuonna Vuoden viestijä -palkinnon.

Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Jami Holtarin mukaan maakunnan yrittäjäyhdistyksissä on päällä tekemisen meininki.

— Yhdistykset ovat onnistuneet innostamaan jäseniään aktiivisiksi vaikuttajiksi ja yhteistyö kuntien kanssa kantaa hedelmää, iloitsee Holtari yhdistyksen tiedotteessa.

Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta. Parhaat palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 1.2.2018 Silja Europalla. Sinne tulee puheenjohtajia 383 Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä.

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä, Vuoden viestijä.