Indiana Curry muuttaa Raatimiehenkadulta Armilanlinnaan

Keittiö jäi Raatimiehenkadulla pieneksi.

Kai Skyttä

Ravintola Indiana curry muuttaa Armilanlinnaan.
Ravintola Indiana curry muuttaa Armilanlinnaan.

Intialaista ruokaa tarjoava Indiana Curry on sulkenut ovensa Lappeenrannan Raatiiehenkadulla. Ravintola on muuttamassa suurempiin tiloihin Armilanlinnaan ja avaa ovensa uudestaan helmikuussa 2020.

Yrityksen omistaja Didar Hosain kertoo, että muuton syynä on kasvanut asiakaskunta. Tarkoituksena on investoida uuteen keittiöön ja siellä käytettäviin koneisiin.

— Tarvitsemme isomman keittiön. Kun perustimme ravintolan 2014, keittiö mitoitettiin palvelemaan sataa henkilöä. Nyt tarve on palvella viittäsataa ihmistä.

Hosainin mukaan ravintolatoiminta lähti aluksi hyvin liikkeelle, mutta asiakaskunta väheni vuoteen 2016 mennessä puoleen, koska ravintoloiden kilpailu ruokailijoista lisääntyi Lappeenrannan keskustassa. Indiana Curryn toiminta kääntyi kasvuun, kun Hosain laajensi yritystoimintaa yliopistolle ja sai opiskelijalounaita tarjoavalle ravintolalle myönnettävän Kelan ateriatuen.

Hosain omistaa myös Skinnarilassa toimivan Ankur Pizza -ravintolan. Suuremman keittiön myötä ravintoloissa on yhteensä arviolta 20 työntekijää.

Juttua muokattu 27.12. klo 20.02: Korjattu Raatihuoneenkatu Raatimiehenkaduksi.

Kommentoidut