Tilaajalle

R-kioskin lähtö oli viimeinen niitti: Marian aukion laidalla olevan Keskustalon liiketilat eivät kelpaa kenellekään – Vuokrasopimuksia on jo irtisanottu ja talo tyhjenee kesällä

Talo puretaan heti, kun löydetään uusi toimija. Keskustalon omistaja Deleway Projects hakee uutta toimintaa myös Lappeenrannan Foorumiin Valtakatu 42:een.

Kai Skyttä

Marian aukion pohjoislaidalla on kiinni toisissaan kaksi kiinteistöä,  vasemmalla Lappeenrannan Liiketalo ja oikealla Lappeenrannan Keskustalo. Keskustaloon ei nykyisellään kiinnosta yrityksiä, joten se aiotaan purkaa ja rakentaa tilalle uusi rakennus. Paikasta kiinnostuneita toimijoita kartoitetaan paraikaa.
Marian aukion pohjoislaidalla on kiinni toisissaan kaksi kiinteistöä, vasemmalla Lappeenrannan Liiketalo ja oikealla Lappeenrannan Keskustalo. Keskustaloon ei nykyisellään kiinnosta yrityksiä, joten se aiotaan purkaa ja rakentaa tilalle uusi rakennus. Paikasta kiinnostuneita toimijoita kartoitetaan paraikaa.

Marian aukion ilme Lappeenrannassa on taas muuttumassa. Lappeenrannan Keskustalo Oy:n rakennus Osuuspankin lasipalatsin vieressä on tulossa tiensä päähän, ja sen tontille haetaan uutta toimijaa.