Lemminkäinen rakentaa Ruokolahden uuden koulun

Ruokolahden kunnanhallitus on valinnut kirkonkylän uuden koulun pääurakoijaksi Lemminkäinen Talo Oy:n. Rakennusurakkakilpailuun tuli kuusi kriteerit täyttänyttä tarjousta. Kakkossijalle vararakentajaksi päätyi Lujatalo Oy.

Pääurakkakilpailun voittanut Lemminkäisen tarjous oli 7 764 967 euroa.

Putkiurakka menee Lahden LVI-talo Oy:lle. Ilmanvaihto- ja rakennusautomaatiourakoijaksi valittiin Are Oy. Sähköurakkakilpailun voitti VVS-Sähkö Oy.

Kunnanhallitus päätti urakoijat kokouksessaan viime maanantaina. Lainvoimaisiksi päätökset tulevat valitusajan päättyessä maaliskuun alussa. Urakkasopimukset allekirjoitetaan tuolloin.

Kirkonkylän uuden koulun on määrä valmistua lukuvuoden 2018-2019 alkuun. Kokonaiskustannusarvio on ollut noin 14 miljoonaa euroa.

Matti Veijalainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.