Rekka ja henkilöauto kolaroivat ja henkilöauto syttyi palamaan Kuutostiellä Parikkalassa, henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa

Liikenne onnettomuuspaikalla kulkee jälleen normaalisti.

Rekka ja henkilöauto kolaroivat ja henkilöauto syttyi palamaan Kuutostiellä Parikkalassa, henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa

Rekka ja henkilöauto kolaroivat Kuutostiellä Parikkalassa lauantaina aamupäivällä. Henkilöauto syttyi törmäyksen jälkeen palamaan.

Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskus kertoi hieman ennen kello 15:tä, että henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa. Rekan kuljettaja loukkaantui lievästi, ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen. Autoissa ei ollut matkustajia.

Ilmoitus onnettomuudesta tuli kello 11.04. Onnettomuuspaikka on Parikkalan kirkonkylän eteläpuolella Rastinrannantien risteyksessä.

Henkilöauto ajautui vastaan tulleen rekan eteen

Poliisin mukaan henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä sitä vastaan tulleen puoliperävaunurekan eteen. Auto syttyi heti kolarin jälkeen palamaan. Autossa ollut nuori mies kuoli heti.

Kolari sattui Parikkalasta etelään päin menevällä kaistalla, mutta rekka oli kolarin jälkeen poikittain tiellä. Rekassa ei ollut onnettomuushetkellä kuormaa.

Paikalle ei saatu järjestettyä kiertoreittiä, vaan tie oli jonkin aikaa kokonaan poikki.

— Tässä on tien siivous käynnissä tällä hetkellä. Pyritään saamaan rekkaa siirrettyä niin, että saadaan toinen kaista vetämään, päivystävä palomestari Juuso Punnonen Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoi noin kello 12.30.

Onnettomuuspaikalla jouduttiin tekemään myös öljyvahingon torjuntaa.

Henkilöllisyyttä selvitetään

Kaakkois-Suomen poliisi ei tässä vaiheessa kerro tarkempia tietoja onnettomuudesta.

Rikoskomisario Saku Tielinen kertoi lauantaina kello 16 aikaan onnettomuuden tutkinnan olevan vasta alussa. Parhaillaan selvitetään muun muassa onnettomuudessa menehtyneen henkilöllisyyttä.

Poliisi tiedottaa onnettomuudesta seuraavan kerran sunnuntaina.

Alla olevasta karttaupotuksesta näkyy onnettomuuspaikan summittainen sijainti. Jos kartta ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liikenneviraston ensitietojen mukaan onnettomuuspaikka oli Koitsanlahden ja Joukion välillä, eli noin 5—10 kilometriä Parikkalan kirkonkylästä Imatralle päin.

Uutista ja otsikkoa päivitetty pelastuslaitoksen tiedoilla klo 11.39. Päivitetty kauttaaltaan klo 12.49: Tiellä sattui kolari, jonka jälkeen auto syttyi palamaan. Aiemmin uutisessa kerrottiin vain autopalosta. Klo 13.04: Päivitetty tietoa tien avautumisesta. Klo 13.10: Lisätty upotus. Klo 13.41: Päivitetty ingressiin, että liikenne kulkee yhtä kaistaa. Klo 14.45: Lisätty tieto henkilöauton kuljettajan kuolemasta ja tarkennettu, että tarkastukseen kuljetettu oli rekan kuljettaja. Lisätty, että liikennehaitta on ohi. 15.03: Päivitetty jutun rakennetta ja täydennetty poliisin tietoja onnettomuudesta. 16.07: Lisätty rikoskomisario Saku Tieliseltä saadut tiedot.