Catzin puolustus timanttia kärkiottelussa, sarjajohtaja Hyvinkää jäi alle 50 pisteeseen

Kai Skyttä

Sentteri Samarie Walker raastoi 12 levypalloa Catzille. Siinä sivussa Walker pussitti kahdeksan pistettä. Kuva on kauden aiemmasta ottelusta.

Catz Lappeenranta on palauttauttamassa naisten korisliigaa normaaliin marssijärjestykseen. Lappeenrantalaiset puolustivat kotisalissaan sarjaa johtavan Hyvinkään Pontevan puuduksiin.

Hyvinkääläisten pitkä voittoputki katkesi lukemin 60—48.

Catzille voitto kärkiottelussa oli erittäin arvokas, sillä poikkeuksellisen vaikeasta kaudesta huolimatta lappeenrantalaisilla on vielä hyvät saumat saalistaa suora välieräpaikka pudotuspeleihin.

Runkosarjan jälkeen kaksi parasta joukkuetta saavat huilivuoron, sijoille 3—6 sijoittuneet joukkueet aloittavat pudotuspelit puolivälierillä.

Pontevaa vastaan Catzin tehokkaimmat pelaajat olivat Valencia McFarland ja Chandrea Jones. McFarland heitti 19 pistettä ja Jones 17 pistettä.

Elena Resthetko ja Samarie Walker puolestaan kahmivat läjäpäin levypalloja.

Kalle Sipiläinen

Kalle Sipiläinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.