2 Wolves lähtee Euroopan-kiertueelle — levyn teko menee uusiksi

2 Wolves eli Ilkka Valkonen (vas.) , Pentti Rintamo, Janne Hietanen, Niko Pennanen ja Jere Pennanen haaveilee myös kiertueesta Etelä-Amerikassa.
2 Wolves eli Ilkka Valkonen (vas.) , Pentti Rintamo, Janne Hietanen, Niko Pennanen ja Jere Pennanen haaveilee myös kiertueesta Etelä-Amerikassa.

Metalliyhtye 2 Wolves lähtee ensimmäiselle Euroopan-kiertueelleen torstaina. Lappeenrantalais-kotkalaiset juuret omaava yhtye soittaa yhteensä yhdeksän keikkaa Bulgariassa, Romaniassa ja Unkarissa 16.—24. syyskuuta.

Kiertueelle lähteminen on vaatinut viisihenkiseltä yhtyeeltä paljon. Bändi joutui keskeyttämään neljännen levynsä valmistelut ja muunkin kehittämistoiminnan, kertoo basisti Janne Hietanen.

Kiertueen valmisteleminen ei ole ainut syy levyn julkaisun viivästymiselle. Kuusi vuotta sitten perustetun 2 Wolvesin kokoonpano muuttui merkittävästi vuonna 2015, ja valmisteilla oleva levy täytyy sovittaa uudelleen.

— Kiertueen jälkeen huilaamme ja jatkamme levyn tekoa marraskuussa. Levy julkaistaan ensi vuoden puolella, Hietanen kertoo.

Lue lisää päivän lehdestä.

2 Wolves

Ilkka Valkonen, laulu

Jere Pennanen ja Pentti rintamo, kitara

Janne Hietanen, basso

Niko Pennanen, rummut

Kati Pullinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet