Varkaat veivät työkaluja Lappeenrannassa, Rautjärvellä anastettiin vene – Poliisi pyytää vihjeitä lukuisista omaisuusrikoksista Etelä-Karjalassa

Mika Strandén

Varkaat veivät työkaluja Lappeenrannassa, Rautjärvellä anastettiin vene – Poliisi pyytää vihjeitä lukuisista omaisuusrikoksista Etelä-Karjalassa

Poliisi kaipaa vihjeitä Etelä-Karjalassa tapahtuneista omaisuusrikoksista.

Lappeenrannan Leirin kaupunginosassa vietiin Mannerheimintien rakennustyömaalta useita työkaluja, kuten Hilti ja Bosch -merkkisiä käsityökoneita, Hiltin 75 porakone ja Boschin akkukäyttöinen käsisirkkeli. Varkaus tapahtui torstain ja perjantain välisen yön aikana 6.–7. elokuuta.

Varkaat iskivät Mannerheimintiellä sijaitsevalle työmaalle myös lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana. Varkaiden mukaan lähti muun muassa Aermec -merkkinen ilmastointilaite.

Lappeenrannan Joutsenossa vietiin Huvitiellä pakettiautosta akkutyökaluja, kuten puukkosaha, viimeistelynaulain ja poravasara. Varkaat myös töhrivät pakettiautoa tekemällä siihen tageja. Auton rekisteritunnus on RXY-835. Työkalut vietiin perjantain 7.8. kello 20 ja lauantain 8.8. kello 8.30 välisenä aikana.

Tykki-Kiviharjun kaupunginosassa murtauduttiin Yläkangaskadun työmaalle sunnuntain ja maanantain välisen yön aikana 9.–10.8. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Rautjärven ja Luumäen omaisuusrikokset

Rautjärvellä varastettiin Lohi-merkkinen vene ja Honda 5 HP -perämoottori. Vene vietiin Vennonsuontien päädyn kääntöpaikalta keskiviikon 5.8. kello 21 ja torstain 6.8. kello 15.20 välisenä aikana.

Luumäen Jääkärintiellä vahingoitettiin pakettiautoa torstai-iltapäivän ja perjantaiaamun välisenä aikana. Auton rekisteritunnus on LOG-596. Poliisi tutkii tapausta vahingontekona.

Imatralla varastettiin moottoripyörä ja suuri määrä kuparia

Imatran Mansikkalan kaupunginosassa vietiin Johtokadulla sijaitsevasta yrityksestä suuria määriä kuparia sekä muun muassa kuparikelaa, kuparikiskoa ja kolme moottorisahaa. Varkaat iskivät yrityksen tiloihin torstain 6.8. kello 15.30 ja perjantain 7.8. kello 7.00 välisenä aikana. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Imatran Vuoksenniskan kaupunginosassa Peltolankadulla murtauduttiin harrastetilaan ja varastettiin omaisuutta. Varkaiden mukaan lähti muun muassa KTM 125 -moottoripyörä, jossa numero 837.

Lisäksi varkaat veivät Makita-merkkisiä akkukäyttöisiä työkaluja, joissa on merkinnät LK,OS tai NP. Murtovarkaus tapahtui perjantain 7.8. kello 23 ja lauantain 8.8. klo 11.21 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Havainnot alueilla liikkuneista henkilöistä, ajoneuvoista tai muuten asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295414559.

Juttua muokattu kello 15.16: Lisätty tieto Vuoksenniskan murtovarkaudesta.