Karjalainen nostettiin SaiPan ykkösketjuun, kokoonpanossa vain viisi pakkia

Mika Strandén

Markus Kojo jatkaa luutimista SaiPan takalinjoilla.
Markus Kojo jatkaa luutimista SaiPan takalinjoilla.

SaiPa kohtaa illan kotiottelussaan Vaasan Sportin. Kotijoukkue lähtee keskiviikon pelaajakauppojen jälkeen otteluun varsin nuorisopitoisella ryhmällä.

Viime ottelun jälkeen riveistä ovat poistuneet Turun Palloseuraan siirtyneet Curtis Hamilton ja Per Savilahti Nagander, Kärppiin kaupattu Brock Trotter sekä Ketterään loppukaudeksi vaihtanut Joona Jääskeläinen.

Tiistaina Kärppiä vastaan liigadebyyttinsä nelosketjussa tehnyt Henry Karjalainen on nostettu ykkösketjuun Ville Kohon ja Elmeri Kaksosen rinnalle.

TPS:stä Lappeenrantaan vaihtokaupassa saatu Teemu Lämsä toimii kolmosketjun sentterinä. Nelosketjussa liigadebyyttinsä tekee tällä kertaa Kristian Afanasyev. 18-vuotias venäläisnuorukainen on pelannut SaiPan A-nuorten riveissä seitsemän ottelua tehoin 1+4=5.

SaiPan puolustajille on luvassa korkeita peliminuutteja, sillä pakistossa on yhden miehen vaje. Puolustuksen muodostavat torstaina Markus Kojo, Jere Sneck, Lasse Lappalainen, Simon Backman ja William Mäkinen.

SaiPalla ottelussa ei enää ole suuremmin panosta, koska pudotuspelipaikka on karannut joukkueelta ulottomattomiin. Vierasjoukkueelle ottelu on sitäkin tärkeämpi, sillä Sport keikkuu sarjataulukossa kymmenentenä käyden tiukkaa taistelua pudotuspelipaikasta.

Joonas Tapaninen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.