Lappeenrannan Prismassa ei voi äänestää eurovaaleissa, koska tila varattiin muuhun käyttöön — "Tilavarausta ei voinut enää muuttaa"

Etelä-Karjalan osuuskaupan kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen kertoo, että Prisman ennakkoäänestyspaikkana toimineella käytävällä on toukokuussa marjanmyyntikoju.

Katja Juurikko

Eurovaalien ennakkoäänestys järjestetään 15.—21. toukokuuta.
Eurovaalien ennakkoäänestys järjestetään 15.—21. toukokuuta.

Lappeenrannan äänestyspaikat säilyvät europarlamenttivaaleissa pääpiirteittäin samoina kuin eduskuntavaaleissa. Lappeenrannan Prisman ennakkoäänestyspaikka ei kuitenkaan tällä kertaa ole käytettävissä.

Keskusvaalilautakunnan sihteeri Raija Tokkola kertoo, että Prisman tila oli varattu muuhun käyttöön jo aiemmin eikä tilavarausta voinut enää muuttaa.

Tokkolan mukaan keskusvaalilautakunta hoitaa äänestystilojen varaamisen, mutta Prisman tila ei ollut varattavissa toukokuun aikana.

Etelä-Karjalan osuuskaupan (Eekoo) kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen kertoo, että Prisman ennakkoäänestyspaikkana toimineella käytävällä on toukokuusta alkaen ja kesän ajan marjanmyyntikoju.

Lappeenrannan ennakkoäänestyspaikat:
Lappeenrannan kaupungintalo,
Lappeenrannan pääkirjasto,
Lauritsalan palvelukeskuksen ravintola Laura,
Sammonlahden kirjasto,
Joutsenon kirjasto,
Ylämaan kirjasto,
Voisalmen kirjasto,
Korvenkylän kirjasto,
kauppakeskus Citymarket,
Lappeenrannan ylioppilastalo.

Kotimaassa ennakkoäänestys järjestetään 15.—21. toukokuuta.

Eurovaalien varsinaisen vaalipäivän äänestys järjestetään sunnuntaina 26. toukokuuta. Äänestyspaikat ovat avoinna kello 9—20.

Varsinaisena vaalipäivänä voi äänestää vain omassa äänestyspaikassaan.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset