Marko Ekin mukaan yhteenvedon aika on kauden jälkeen — ”Teemme kaikkemme, jotta ensi kauden joukkue on kiinnostava”

kai skyttä

Marko Ekin mukaan SaiPan tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla.
Marko Ekin mukaan SaiPan tulevan kauden joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla.

Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtaja Marko Ek kertoo seuran keskiviikkoisessa tiedotteessa, etteivät keskiviikon pelaajakaupat olleet SaiPan kannalta mieluisia.

SaiPa ilmoitti aiemmin päivällä kaupanneensa Per Savilahti Naganderin ja Curtis Hamiltonin TPS:ään. Turusta Lappeenrantaan tulevat vaihdossa Teemu Lämsä ja Markus Kojo, jonka lainasopimusta SaiPaan jatkettiin.

— SaiPa on muutamana edellisenä kautena istunut toisella puolella pöytää neuvottelemassa pelaajaliikenteestä, mieluummin siellä oltaisiin nytkin. Ratkaisut ovat erittäin epämieluisia mutta tässä vaiheessa pakollisia toimenpiteitä. Nämä sopimukset paikkaavat talouttamme merkittävästi, Ek kommentoi tiedotteessa.

Ekin mukaan yhteenvedon aika on heti kauden jälkeen.

— Meidän on opittava kaikkien osa-alueiden virheistä, jotta kelkka saadaan kaudelle 2017-2018 käännettyä.

Hän sanoo seuran myös ymmärtävän kannattajien pettymyksen.

— Olemme pahoillamme siitä, että kausi ei ole mennyt lähellekään odotusten ja tavoitteiden mukaisesti. Meillä on hieno yhteisö, joka ansaitsee nähdä voitosta taistelevan joukkueen. Meillä on kopissa paljon ammattilaisia ja tulevaisuuden lupauksia, jotka takuulla vetävät kauden loppuun asti hyvällä työmoraalilla.

Toimitusjohtajan mukaan tulevan kauden joukkueen kasaaminen on jo hyvässä vauhdissa.

— Teemme kaikkemme, jotta ensi kauden joukkue on kiinnostava ja voitosta taisteleva.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.