Starbox-blogit täynnä suklaata: Runebergin suklaapallot, suklaapopcornit ja mantelisuklaapallot

Starbox

Starboxin ruokablogeissa on viime aikoina valmistettu suklaisia herkkuja.

Runebergin päivä meni jo, mutta Jannen keittiössä -blogin Runebergin suklaapalloja voi tarjota muulloinkin. Palloissa on suklaakuori ja tortun makuinen täyte. Kuorrutuksen teko vaatii lämpömittaria ja hieman perehtymistä, mutta Janne antaa tarkemman ohjeen reseptin kommenttiosassa.

Aavan meren itäpuolen -blogin Mrs. B. on seurannut miehensä kanssa Super Bowlia ja laatinut pizzan ja inkiväärioluen seuraksi monenlaista makeaa. Pizzan lisäksi tarjolla oli kinuski-popcornjäätelöä, suklaata ja vaahtokarkkeja sisältävää S'Mores-paistosta, suklaapopcorneja ja suklaisia kakkutikkareita.

Pappila-blogin kirjoittaja karppaa, mutta hänelläkin on keinonsa suklaanhimon tyydyttämiseen. Mantelisuklaapallot sisältävät muun muassa kylmää kahvia ja tummaa kaakaojauhetta.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.