Yhteisöllisyys ja sijainti houkuttivat insinööriä: "Tilat varasin hyvissä ajoin"

Mika Strandén

Toistaiseksi Taipalsaarella asuva insinööri Sami Heinilä on varannut toimitilat Savitaipaleen yritystalosta.
Toistaiseksi Taipalsaarella asuva insinööri Sami Heinilä on varannut toimitilat Savitaipaleen yritystalosta.

Insinööritoimisto Eisto Oy tekee lujuuslaskelmia teollisuuden laitteistojen ja rakenteiden tarpeisiin. Yrittäjä Sami Heinilä on varannut tilat Savitaipaleen yritystalosta ja muuttaa mahdollisimman pian paikkakunnalle.

— Asumme Taipalsaarella. Kunhan saamme sieltä asunnon myytyä, muutamme tänne. Yritystilat varasin täältä hyvissä ajoin, Heinilä kertoo.

Heinilän perheellä on mökki Savitaipaleen lähistöllä, mikä helpotti muuttopäätöstä.

— Halusin yritystaloon nimenomaan yhteisöllisyyden takia. Omassa työssäni istun paljon koneella yksin, jolloin työporukka häviää. Täällä on mukavaa, kun on ihmisiä ympärillä, Heinilä toteaa.

Myös yritystalon keskeinen sijainti Savitaipaleella viehätti yrittäjää.

— Kun sitä jossain pitää kuitenkin toimistolla istua, niin samahan se on istua hyvällä paikalla. Savitaipale on mielestäni vireä kunta, jossa ihmiset ottava aktiivisesti osaa asioihin, Heinilä sanoo.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.