Keltaisiin työvaatteisiin pukeutunut mies kävi varkaissa Lappeenrannassa – Poliisi kaipaa havaintoja

Mies varasteli tavaraa ainakin kahdesta paikasta viime viikonloppuna.

Tiina Mutila

Keltaisiin työvaatteisiin pukeutunut mies kävi varkaissa Lappeenrannassa – Poliisi kaipaa havaintoja

Neonkeltaiseen työtakkiin pukeutunut mies murtautui Kauppakadulla sijaitsevaan liiketilaan Lappeenrannassa. Murto tapahtui perjantaina 17. tammikuuta kello 19 aikaan.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että varas vei kassalippaasta vähäisen määrän rahaa. Rappukäytävään ja liiketilaan oli päästy sisälle lukot murtamalla.

Mies oli noin 180 sentin pituinen.

Samoin keltaiseen työtakkiin ja -housuihin pukeutunut, noin 180-senttinen mies tunkeutui luvatta kerrostalotyömaalle Sammonlahdessa lauantaiaamuna.

Työntekijä oli huomannut keltaisiin vaatteisiin sonnustautuneen, parikymppisen henkilön kantavan kaasupulloja rakennustyömaalta kello 8 aikaan.

Tekijä pakeni paikalta. Rakennustyömaalta anastettiin muun muassa Hiltin B22 -akku, Makita -merkkinen radio ja muita pieniä työkaluja.

Lampikankaalla Valimontiellä sijaitsevan hallin takaa vietiin säiliöistä moottoripolttoöljyä yli 3000 litraa maanantain ja tiistain 20.–21.tammikuuta välisenä aikana. Paikalle on ilmeisesti saavuttu paripyöräisellä ajoneuvolla.

Poliisi tutkii tekoja varkauksina ja pyytää ilmoittamaan mahdolliset silminnäkijähavainnot sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi tai soittamalla arkisin numeroon 0295 414 600.

Luetuimmat