Lemi pyysi selitystä ilmakuvien ylimääräisistä rakennuksista — Seulaan tarttui ulkorakennusten koko kirjo sekä trampoliini, pellillä katettu halkopino ja kuivumaan levitetty pressu

Lemi perkaa kiinteistörekisteriään ja etsii luvattomia rakennuksia. Kunnasta löytyy satoja rakennuksia enemmän kuin rekisteri kertoo.

Leena Sallinen

Lemin kiinteistörekisteristä puuttuvien rakennusten kirjo on mitä moninaisin. Asuinrakennuksia ei ole löytynyt, mutta kaikkea muuta on saatu esiin laidasta laitaan. Kuvituskuva.

Lemi on edennyt Savitaipaletta ja Taipalsaarta pidemmälle kiinteistötietojensa perkauksessa. Länsi-Saimaan kunnat alkoivat viime vuonna selvittää, paljonko niiden rekistereistä puuttuu olemassa olevia rakennuksia ja millaisia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut