Anssi Salokannel kilpailee The Voice of Finlandissa — Nuorempana hevilaulajaksi identifioitunut lappeenrantalainen pitää itseään enemmän aikuisrokkarina

Keväällä 2011 Idolsiin osallistunut Salokannel kertoo pitäneensä pari vuotta taukoa musiikista.

Nelonen/Saku Tiainen

Lappeenrantalainen Anssi Salokannel ei vielä tiedä, koska hänen Ääni ratkaisee -esityksensä näytetään televisiossa.
Lappeenrantalainen Anssi Salokannel ei vielä tiedä, koska hänen Ääni ratkaisee -esityksensä näytetään televisiossa.

Lappeenrantalainen Anssi Salokannel kilpailee The Voice of Finlandissa tänä keväänä. Salokannel on yksi 140 kilpailijasta, jotka pääsivät mukaan Ääni ratkaisee -vaiheeseen. Nelosen mukaan tosi-tv -ohjelman yhdeksännelle kaudelle haki lähes 1 500 kilpailijaa.

Salokannel ei vielä tiedä itsekään koska hänen osionsa esitetään televisiossa. Tuotantokauden esittäminen alkaa Nelosella 31. tammikuuta.

— Omasta mielestäni minulla meni kohtuu hyvin. Se on aika absurdi tilanne, kun nousee tuollaiselle lavalle pystymetsästä, Salokannel sanoo.

Salokannel osallistui Idols-laulukilpailuun keväällä 2011, jolloin hän ylsi 20 parhaan joukkoon. Viimeisen parin vuoden ajan hän kertoo pitäneensä taukoa musiikista ja keskittyneensä opiskeluun. Lokakuussa Salokannel sai vakituisen työpaikan Kaukaalta UPM:n biojalostamon kehityskeskuksesta, ja työtilanteen vakiintuminen mahdollisti osallistumisen laulukilpailuun.

37-vuotias Salokannel ei enää pidä itseään hevilaulajana.

— Nuorempana identifioiduin siihen, mutta iän myötä syvempi tulkinta on alkanut kiinnostamaan. Ehkä jos joksikin, niin nyt voi kutsua aikuisrokkariksi. Ei sitä vanha jaksa enää kiekua, Salokannel nauraa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut